Me olemme Loimijoen Kuntapalvelut Oy, tuttavallisemmin Loiku. Tuotamme in-house -periaatteella Forssan kaupungille ja Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymälle ateria-, puhtaus- ja taloushallinnon palveluja. Työllistämme 150 ammattilaista ja liikevaihtomme on noin 8 miljoonaa euroa.

Nykyisen toimitusjohtajamme siirtyessä eläkkeelle syyskuussa 2021, etsimme yrityksellemme

TOIMITUSJOHTAJAA

Odotamme sinulta vahvaa taloushallinnon osaamista, markkinointihenkistä kehittämistä, kykyä omaksua ja ottaa käyttöön uusia teknologioita ja johtaa menestyksekkäästi muutosta. Sinua ei pelota tulosvastuu, hahmotat hyvin kokonaisuuksia ja sinulla on menestyksellistä kokemusta johtamisesta.

Arvostamme taloushallinnon järjestelmien ja tietotekniikan hyvää tuntemusta. Sinulla on myös tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Vastineeksi annamme sinulle tilaisuuden olla mukana muun muassa uuden keskuskeittiömme käyttöönotossa ja sen mahdollisuuksien laajentamisessa sekä kuntamaailman muutoksen tekemisessä.

Työ alkaa 1.5.2021 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoa tehtävästä antaa yhtiön hallituksen puheenjohtaja Tapio Talikainen, puh. 040 503 8590 tai Forssan kaupungin talousjohtaja Leena Järvenpää, puh. 03 4141 5210.  Täytä hakemuslomake ja liitä siihen CV viimeistään 12.2.2021 osoitteella https://www.kuntarekrytointi.fi/recruitment2/#/application/330610/basic_info?lang=fi_FI&portal=linkillajako&ref=x4ui2xe97r3a