Palvelukeskukset

Loimijoen Kuntapalvelut Oy tuottaa ateriapalveluja ikäihmisille Heikanrinteen palvelukeskukseen sekä palvelukeskus Tyykihoviin, palvelukeskus Rimpikotoon ja Tyykihovissa sijaitsevaan ryhmäkoti Amerikkaan sekä Tammelassa sijaitsevaan ryhmäkoti Lupiiniin. Työvalmennuskeskus Aktiiviin valmistamme lounaita ja kehitysvammahuoltoon tuotamme aterioita Lamminrannan asumispalveluihin, Niittyvillan asuntolaan, Päiväniityn ja Helmiinan päivätoimintakeskuksiin.

Palvelukeskuksien ateriat toimitetaan Korkeavahan keskuskeittiöltä. Osalle asiakkaista toimitetaan kaikki päivän ateriat, mutta osalle vain lounas, riippuen kohteen toiminnasta ja asiakkaan kanssa tehdystä sopimuksesta. Tyykihoviin on mahdollista mennä lounastamaan seitsemänä päivänä viikossa myös ulkopuolisten henkilöiden.

Palvelukeskusten ruokailussa noudatetaan Valtion ravitsemusneuvottelukunnan julkaisemaa ravitsemussuositusta (2010), joka on kohdistettu suositukseksi sairaaloihin, terveyskeskuksiin, palvelu- ja hoitokoteihin sekä kuntoutuskeskuksiin. Suosituksen perusteena on hyvän ravitsemuksen myötä edistää terveyttä, toimintakykyä sekä elämänlaatua ja ennaltaehkäistä sairauksia. Palvelukeskusten ruokailussa toteutamme viiden viikon kiertävää ruokalistaa. Ruokalistan suunnittelussa otamme huomioon erilaiset juhlapäivät sekä suomalaiset ravitsemussuositukset ja – ruokakulttuurin mukautettuna asiakkaiden toiveisiin.

Loimijoen Kuntapalvelut Oy
Turuntie 18, PL 62
30101 Forssa
Puhelin vaihde (03) 4141 5890