Avoimet työpaikat – Tule mukaan tekemään hyvinvointia

Me uskomme, että julkisen sektorin taloushallinto, ruokapalvelut ja puhtaus ovat erityistä asiantuntiuutta ja ammattitaitoa vaativaa työtä. Me uskomme, että keskittämällä osaamisemme ja resurssimme, voimme tarjota palkitsevampia palveluja, tuottaa tuloksellista lisäarvoa ja parempaa hyvinvointia.

Me olemme Loiku. Tuotamme Inhouse-periaatteella palveluja kunnille ja kuntayhtymille. Meitä loikulaisia on 150 ammattilaista ja liikevaihtomme on 8 miljoonaa euroa.

 Täydennämme nyt tekijäjoukkoamme ja haemme:

  • Palveluohjaaja puhtauspalveluihin
  • Puhtauspalveluvastaava
  • Laitoshuoltajia
  • Suurtalouskokki
  • Ruokapalveluvastaavia
  • Ruokapalvelutyöntekijöitä
  • Moniosaajia ateria- ja puhtauspalveluihin

 

Puhtauspalveluiden palveluohjaajan työtä tehdään pääsääntöisesti maanantaista perjantaihin. Palveluohjaaja tukee henkilöstön osaamista ja kehittämistä. Tehtävän menestyksekäs hoito vaatii hyvää ammattitaitoa, atk-taitoja, kehittävää työotetta, organisointi- ja yhteistyökykyä sekä mielellään esimieskokemusta. Tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva.

Puhtauspalveluvastaavan työtä tehdään pääsääntöisesti maanantaista perjantaihin. Tehtävän menestyksekäs hoito vaatii hyvää ammattitaitoa, atk-taitoja, organisointi- ja yhteistyökykyä sekä kehittävää työotetta. Tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva.

Laitoshuoltajat työskentelevät sairaalan Loimu-tiimissä ja moniosaajatiimeissä puhtauspalvelujen eri tehtävissä. Työtä tehdään kohteista riippuen joko maanantaista perjantaihin tai vuoden jokaisena päivänä. Tehtävän menestyksekäs hoito vaatii hyvää puhtauspalveluiden ammattitaitoa ja organisointi- ja yhteistyökykyä sekä kehittävää työotetta. Tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva

  • Lisätietoja yllä olevista tehtävistä antaa puhtauspalvelupäällikkö Tanja Kalliola puh. 050 3660 762 tanja.kalliola@loiku.fi

Suurtalouskokin työtä tehdään pääsääntöisesti maanantaista sunnuntaihin. Tehtävän menestyksekäs hoito vaatii hyvää ammattitaitoa, työhön liittyvien tehtävien organosointitaitoja, erityisruokavaliotuntemusta, yhteistyökykyä sekä kehittävää työotetta. Tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva.

  • Lisätietoja yllä olevasta tehtävästä antaa ateriapalvelupäällikkö Jaana Ketonen puh. 050 5640 007 jaana.ketonen@loiku.fi

Ruokapalveluvastaavien työtä tehdään pääsääntöisesti maanantaista perjantaihin. Tehtävän menestyksekäs hoito vaatii hyvää ammattitaitoa, työhön liittyvien tehtävien organosointitaitoja, atk-taitoja, erityisruokavaliotuntemusta, yhteistyökykyä sekä kehittävää työotetta. Tehtävät ovat kohteesta riippuen joko koko- tai osa-aikaisia. Tehtävät ovat toistaiseksi voimassa olevia.

Ruokapalvelutyöntekijän työtä tehdään pääsääntöisesti maanantaista sunnuntaihin. Tehtävän menestyksekäs hoito vaatii hyvää ammattitaitoa, työhön liittyvien tehtävien organisointitaitoja, erikoisruokavaliotuntemusta, yhteistyökykyä sekä kehittävää työotetta. Tehtävät ovat osa-aikaisia ja toistaiseksi voimassa olevia.

  • Lisätietoja yllä olevista tehtävistä antaa ateriapalvelupäällikkö Jaana Ketonen puh. 050 5640 007 jaana.ketonen@loiku.fi

Moniosaajat työskentelevät ensisijaisesti moniosaajatiimeissä ateria- ja puhtauspalvelujen moniosaaja-tehtävissä. Työtä tehdään pääsääntöisesti maanantaista perjantaihin mutta kohteesta riippuen voi olla myös viikonlopputyötä. Tehtävän menestyksekäs hoito vaatii hyvää ateriapalveluiden ja/tai puhtauspalveluiden ammattitaitoa ja organisointi- ja yhteistyökykyä sekä kehittävää työotetta. Tehtävät voivat olla sekä kokoaikaisia että osa-aikaisia. Tehtävät ovat toistaiseksi voimassa olevia.

 

Toimita hakemus 24.4.2022 klo 15.00 mennessä Tanja Kalliolalle sähköpostilla tanja.kalliola@loiku.fi, tai postitse Loimijoen Kuntapalvelut Oy, Turuntie 18, 30100 Forssa.