Ajankohtaista

TOIMITUSJOHTAJAN REKRYTOINTI ALKAA

Me olemme Loimijoen Kuntapalvelut Oy, tuttavallisemmin Loiku. Tuotamme in-house -periaatteella Forssan kaupungille ja Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymälle ateria-, puhtaus- ja taloushallinnon palveluja. Työllistämme 150 ammattilaista ja liikevaihtomme on noin 8 miljoonaa euroa.

Nykyisen toimitusjohtajamme siirtyessä eläkkeelle syyskuussa 2021, etsimme yrityksellemme

TOIMITUSJOHTAJAA

Odotamme sinulta vahvaa taloushallinnon osaamista, markkinointihenkistä kehittämistä, kykyä omaksua ja ottaa käyttöön uusia teknologioita ja johtaa menestyksekkäästi muutosta. Sinua ei pelota tulosvastuu, hahmotat hyvin kokonaisuuksia ja sinulla on menestyksellistä kokemusta johtamisesta.

Arvostamme taloushallinnon järjestelmien ja tietotekniikan hyvää tuntemusta. Sinulla on myös tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Vastineeksi annamme sinulle tilaisuuden olla mukana muun muassa uuden keskuskeittiömme käyttöönotossa ja sen mahdollisuuksien laajentamisessa sekä kuntamaailman muutoksen tekemisessä.

Työ alkaa 1.5.2021 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoa tehtävästä antaa yhtiön hallituksen puheenjohtaja Tapio Talikainen, puh. 040 503 8590 tai Forssan kaupungin talousjohtaja Leena Järvenpää, puh. 03 4141 5210.  Täytä hakemuslomake ja liitä siihen CV viimeistään 12.2.2021 osoitteella https://www.kuntarekrytointi.fi/recruitment2/#/application/330610/basic_info?lang=fi_FI&portal=linkillajako&ref=x4ui2xe97r3a

KORONAVIRUSTILANTEEN VAIKUTUS LOIMIJOEN KUNTAPALVELUIDEN TOIMINTAAN

Ateriapalveluissa

Ruoanvalmistus jatkuu keskuskeittiöissä, joissa ruokaa normaalistikin valmistetaan.  Toimitamme ruokaa myös jatkossa kaikkiin niihin kohteisiin, mihin asiakkaamme ruokaa tarvitsevat ja lisäksi autamme kuntia tai hoitolaitoksia, jotka tarvitsevat apuamme poikkeusoloissa.   Ruokalistoihin voi mahdollisesti tulla jotain muutoksia.

Puhtauspalvelut

Puhtauspalveluissa kohteita siivotaan tehostetusti ja kiinnitämme erityistä huomiota koronaviruksen leviämisen estämiseksi kriittisiin kohteisiin.  Suljettujen kohteiden perussiivouksista sovitaan erikseen asiakkaiden kanssa.  

Talouspalvelut

Ostolaskujen kierrätys ja maksatus tapahtuu etätyönä 23.3.2020 lähtien.   Jos lasku on tullut sähköisesti verkkolaskuna, se siirtyy välittömästi hyväksymiskiertoon.  Saapuneet paperilaskut pyritään jatkossa skannaamaan hyväksymiskiertoon viikoittain.  Tämä saattaa tarkoittaa paperisena saapuvien laskujen maksatuksen hidastumista.  Sähköiset verkkolaskut kiertävät ja maksetaan normaalisti.  Suosittelemme sähköisten verkkolaskujen käyttöönottamista.  Yhteydenotot rondotuki@loiku.fi.

Kirjanpito ja raportointi toimivat normaalisti etätyönä.  Yhteydenotot kirjanpito@loiku.fi.

Myös palkkapalvelut ovat siirtymässä etätöihin 23.3.2020 lähtien.  Populukseen tai muihin sähköisiin esijärjestelmiin syötetyt tiedot välittyvät palkanmaksuun normaalisti, muulla tavoin toimitettu tieto käsitellään etätyön päätyttyä.  Yhteydenotot populustuki@loiku.fi.

OPETUSTOIMI JA KORONAVIRUS – NOUDATA TERVEYSVIRANOMAISEN OHJEISTUSTA

Tiedoksi

Kaikkiin Forssan sivistystoimen yksiköihin toimitetaan tarvittava määrä käsipyyhepaperia. Kangasliinoja tai käsipyyhkeitä ei enää käytetä.

https://www.oph.fi/fi/uutiset/2020/opetustoimi-ja-koronavirus-noudata-terveysviranomaisen-ohjeistusta

https://www.youtube.com/watch?v=isLPN0UdeDM&fbclid=IwAR3by3sgh6TbisoKlYZV7ZIXVh8PLIC-EvOHH1auanA9KGjssTFTjzPZWcs

Terveisin

Jarmo Pynnönen

Sivistysjohtaja

FORSSAN KAUPUNKI

+358 50 5965155

jarmo.pynnonen@forssa.fi

FORSSASSA JA HUMPPILASSA TOTEUTETAAN TOIVERUOKIA VIIKOILLA 8 JA 17

FORSSASSA JA HUMPPILASSA TOTEUTETAAN TOIVERUOKIA VIIKOILLA 8 JA 17

Iso kiitos teille kaikille, että osallistuitte toiveruokaviikkojen äänestykseen.

Äänestystulokset olivat tasaisia. Toiveruokasuosikeiksi nousivat nakkikastike, hernekeitto sekä pyttipannu.

Makaroni- ja tonnikalapastavuoka saivat ääniä yhtä paljon. Listalle näistä vaihtoehdoista päätyi tonnikalapastavuoka. Myös broileripihvit ja kananugetit saivat samat äänimäärät. Näistä kahdesta listalle päätyi broileripihvit.

VIIKON 8 PÄÄRUOAT                                                                 VIIKON 17 PÄÄRUOAT

kappaleruoka: pinaattilätyt                                                            kappaleruoka: broileripihvit

kastikeruoka: broilerikastike                                                          kastikeruoka: nakkikastike

keittoruoka: kalakeitto                                                                   keittoruoka: hernekeitto

laatikkoruoka: pyttipannu                                                              laatikkoruoka: tonnikalapastavuoka

muut: jauhelihatortillat                                                                   muut: hampurilainen ja ranskalaiset

 

ÄÄNESTYSTULOKSET KOULUITTAIN

KOULU KAPPALE-RUOKA KASTIKERUOKA LAATIKKORUOKA KEITTORUOKA MUUT
Vieremä broileri-pihvit broilerikastike tonnikalapasta-vuoka kalakeitto pyttipannu
Keskus-koulu kananugetit

perunasose

broilerikastike

riisi

pyttipannu kalakeitto hampurilaiset
Tölö kalakuviot nakkikastike tonnikalapasta-vuoka broilerikeitto pinaattilätyt
Koijärvi broileri-pihvit nakkikastike pyttipannu broilerikeitto hampurilaiset ja ranskalaiset
Kuhala pinaattilätyt nakkikastike makaronilaatikko hernekeitto tortillat
Talsoila pinaattilätyt nakkikastike pyttipannu hernekeitto tortillat
Heikka uunimakkara nakkikastike pyttipannu hernekeitto tortillat
Humppila yläaste lihapullat kermainen broilerikastike makaronilaatikko lihakeitto ja hernekeitto pyttipannu
Humppila-ala-aste nugetit jauhelihakastike pyttipannu/

makaronilaatikko

hernekeitto ohrapuuro

 

40 VUODEN TAKAA

40 vuoden takaa: FORSSAN LEHTI 30.9.1979

Forssassa uusi keskuskoulukeittiö – Koneilla lisää tehoa

Forssan keskuskoulukeittiö on muuttanut ahtaasta antiikista tehokkaaseen nykyaikaan. Tölön koulun yhteyteen valmistunut uusi keskuskeittiö on huolella suunniteltu ja hyvin toimiva koneiden valtakunta, josta päivittäin lähetetään 3350 ruoka-annosta.

Työntekijöiden olosuhteiden parantumisen ohella uuden keittiön tulo näkyy myös ruuan laadussa. – Einesruokaa oli ennen yhdessä viikossa kolmena päivänä, nykyisin viiden viikon ruokalistaan mahtuu ainoastaan kolme einesruokaa, kertoo johtava emäntä Ella Niemi.

Uuden keskuskeittiön pinta-ala on kokonaisuudessaan 530 neliötä.

 

40 vuoden takaa: FORSSAN LEHTI 4.10.1979

Forssan koulutoimessa esillä kuuma peruna

Forssan koululautakunnalla on käsiteltävänään sananmukaisesti kuuma peruna. Kysymys on toisin sanoen siitä, tarjotaanko Forssan koululaitoksessa perunat kuorimattomina vai kuorittuina. Asia on ollut jo kahdesti esillä koululautakunnassa. Koulujen opettajat ovat sitä mieltä, että perunat pitäisi tarjota oppilaille kuorittuina. Tähän ei taas ole johtavan emännän Ella Niemen mukaan nykyisessä työvoimatilanteessa mahdollisuuksia. Viime kevääseen saakka lapset saivat Forssan kouluissa perunat valmiiksi kuorittuina. Tölön koulun keskuskeittiön valmistuminen muutti sitten tilanteen. Perunat tarjotaan kouluaterioilla nyt kuorimattomina.

LAPSEN OIKEUKSIEN PÄIVÄ 20.11.2019

Kansainvälistä Lapsen oikeuksien päivää vietetään vuosittain 20. marraskuuta. Lapsen oikeuksien viikko on Lapsen oikeuksien päivän yhteydessä vietettävä teemaviikko, jonka tavoitteena on lisätä Lapsen oikeuksien sopimuksen tunnettuutta ja lapsen oikeuksien toteutumista.

Forssan kaupunki järjestää yhteistyössä Loimijoen kuntapalvelut Oy:n kanssa Lapsen oikeuksien päivänä 20.11.2019 toiveruokapäivän.

LastenForssa valtuusto sai 8.5.2019 äänestää seuraavista vaihtoehdoista toiveruokaa:

  1. Pizzapala + salaattia
  2. Jauhelihatortillat + lisukkeet
  3. Hampurilainen + ranskalaiset

LastenForssa valtuuston äänestyksen voitti ylivoimaisesti hampurilainen ja ranskalaiset.

Loimijoen Kuntapalvelut Oy

Ateriapalvelut

Loimijoen Kuntapalvelut Oy
Turuntie 18, PL 62
30101 Forssa
Puhelin vaihde (03) 4141 5890