Ajankohtaista

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat – Tule mukaan tekemään hyvinvointia

Me uskomme, että julkisen sektorin taloushallinto, ruokapalvelut ja puhtaus ovat erityistä asiantuntiuutta ja ammattitaitoa vaativaa työtä. Me uskomme, että keskittämällä osaamisemme ja resurssimme, voimme tarjota palkitsevampia palveluja, tuottaa tuloksellista lisäarvoa ja parempaa hyvinvointia.

Me olemme Loiku. Tuotamme Inhouse-periaatteella palveluja kunnille ja kuntayhtymille. Meitä loikulaisia on 150 ammattilaista ja liikevaihtomme on 8 miljoonaa euroa.

 Täydennämme nyt tekijäjoukkoamme ja haemme:

  • Palveluohjaaja puhtauspalveluihin
  • Puhtauspalveluvastaava
  • Laitoshuoltajia
  • Suurtalouskokki
  • Ruokapalveluvastaavia
  • Ruokapalvelutyöntekijöitä
  • Moniosaajia ateria- ja puhtauspalveluihin

 

Puhtauspalveluiden palveluohjaajan työtä tehdään pääsääntöisesti maanantaista perjantaihin. Palveluohjaaja tukee henkilöstön osaamista ja kehittämistä. Tehtävän menestyksekäs hoito vaatii hyvää ammattitaitoa, atk-taitoja, kehittävää työotetta, organisointi- ja yhteistyökykyä sekä mielellään esimieskokemusta. Tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva.

Puhtauspalveluvastaavan työtä tehdään pääsääntöisesti maanantaista perjantaihin. Tehtävän menestyksekäs hoito vaatii hyvää ammattitaitoa, atk-taitoja, organisointi- ja yhteistyökykyä sekä kehittävää työotetta. Tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva.

Laitoshuoltajat työskentelevät sairaalan Loimu-tiimissä ja moniosaajatiimeissä puhtauspalvelujen eri tehtävissä. Työtä tehdään kohteista riippuen joko maanantaista perjantaihin tai vuoden jokaisena päivänä. Tehtävän menestyksekäs hoito vaatii hyvää puhtauspalveluiden ammattitaitoa ja organisointi- ja yhteistyökykyä sekä kehittävää työotetta. Tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva

  • Lisätietoja yllä olevista tehtävistä antaa puhtauspalvelupäällikkö Tanja Kalliola puh. 050 3660 762 tanja.kalliola@loiku.fi

Suurtalouskokin työtä tehdään pääsääntöisesti maanantaista sunnuntaihin. Tehtävän menestyksekäs hoito vaatii hyvää ammattitaitoa, työhön liittyvien tehtävien organosointitaitoja, erityisruokavaliotuntemusta, yhteistyökykyä sekä kehittävää työotetta. Tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva.

  • Lisätietoja yllä olevasta tehtävästä antaa ateriapalvelupäällikkö Jaana Ketonen puh. 050 5640 007 jaana.ketonen@loiku.fi

Ruokapalveluvastaavien työtä tehdään pääsääntöisesti maanantaista perjantaihin. Tehtävän menestyksekäs hoito vaatii hyvää ammattitaitoa, työhön liittyvien tehtävien organosointitaitoja, atk-taitoja, erityisruokavaliotuntemusta, yhteistyökykyä sekä kehittävää työotetta. Tehtävät ovat kohteesta riippuen joko koko- tai osa-aikaisia. Tehtävät ovat toistaiseksi voimassa olevia.

Ruokapalvelutyöntekijän työtä tehdään pääsääntöisesti maanantaista sunnuntaihin. Tehtävän menestyksekäs hoito vaatii hyvää ammattitaitoa, työhön liittyvien tehtävien organisointitaitoja, erikoisruokavaliotuntemusta, yhteistyökykyä sekä kehittävää työotetta. Tehtävät ovat osa-aikaisia ja toistaiseksi voimassa olevia.

  • Lisätietoja yllä olevista tehtävistä antaa ateriapalvelupäällikkö Jaana Ketonen puh. 050 5640 007 jaana.ketonen@loiku.fi

Moniosaajat työskentelevät ensisijaisesti moniosaajatiimeissä ateria- ja puhtauspalvelujen moniosaaja-tehtävissä. Työtä tehdään pääsääntöisesti maanantaista perjantaihin mutta kohteesta riippuen voi olla myös viikonlopputyötä. Tehtävän menestyksekäs hoito vaatii hyvää ateriapalveluiden ja/tai puhtauspalveluiden ammattitaitoa ja organisointi- ja yhteistyökykyä sekä kehittävää työotetta. Tehtävät voivat olla sekä kokoaikaisia että osa-aikaisia. Tehtävät ovat toistaiseksi voimassa olevia.

 

Toimita hakemus 24.4.2022 klo 15.00 mennessä Tanja Kalliolalle sähköpostilla tanja.kalliola@loiku.fi, tai postitse Loimijoen Kuntapalvelut Oy, Turuntie 18, 30100 Forssa.

 

 

 

 

Jouluateria

 

Loimijoen Kuntapalvelut Oy:n logo

Tiedote asiakkaille jouluaterioista  

 

Jouluateriapäivä  15.12.2021

 

KOULUT, PÄIVÄKODIT JA AKTIIVI

 

Pyydämme kouluja ja päiväkoteja hyvissä ajoin ilmoittamaan omalle keittiölle, jos kohteissa ruokailee henkilöitä, joilla ei ole luontaisetuateriaa ja ulkopuolisia kutsuttuja vieraita. Samalla pyydämme laskutustiedot.

 

LOUNASRAVINTOLA SAHERA JA KAUPUNGINTALON HENKILÖSTÖRAVINTOLA VARIMAKKEE

 

Jouluaterian hinta Lounasravintola Saherassa ja Varimakkeessa on 9,00€ sis. alv 14%.

Pyydämme toimialoja ilmoittamaan hyvissä ajoin missä kohteessa ja kuinka monta henkilöä ruokailee.

Mikäli toimiala maksaa henkilökunnalleen jouluaterian ja teettää ruokalippuja, niihin tulisi merkitä selvästi laskutettava yksikkö sekä ruokalipun voimassaoloaika esim. vuoden loppuun, jos halutaan että kaikilla olisi mahdollisuus ruokailuun.

Meidän ei ole mahdollista pakata ruokia jouluruokapäivänä mukaan.

 JOULUATERIOIDEN AJANKOHDAT 2021

Lounasravintola Sahera

15.12.2021 kello 10.00 – 13.30

Kaupungintalon henkilöstöravintola Varimakkee

15.12.2021 kello 10.30 – 13.30

Työvalmennuskeskus Aktiivi

15.12.2021 normaali lounasaika

Koulut ja päiväkodit

15.12.2021 normaalit lounasajat

 

Ystävällisin terveisin
Jaana Ketonen
ateriapalvelupäällikkö
p. 03-4141 5291
jaana.ketonen@loiku.fi

UUDEN KESKUSKEITTIÖMME NIMI ON LOIMU

Forssan lehdessä olleeseen kilpailuumme tuli kaikkiaan 122 nimiehdotusta  67 nimensä jättäneeltä ehdottajalta.  Hallituksemme valitsi ehdotetuista nimistä uudelle keskuskeittiöllemme nimen Loimu.  Nimeä ehdotti kaksi eri henkilöä, joista arvonnassa Samsung Galaxy tabletin voitti Päivi Rämö.

Kaikkien ehdottajien välisen arvonnan voitti Anne Kulmala.

Arvonnan virallisena valvojana toimi Mika Penttilä.

Kuvassa arvonnan voittajat Anne Kulmala vasemmalla ja Päivi Rämö oikealla.

 

Onnea vielä kerran voittajille!

KORONAVIRUSTILANTEEN VAIKUTUS LOIMIJOEN KUNTAPALVELUIDEN TOIMINTAAN

Ateriapalveluissa

Ruoanvalmistus jatkuu keskuskeittiöissä, joissa ruokaa normaalistikin valmistetaan.  Toimitamme ruokaa myös jatkossa kaikkiin niihin kohteisiin, mihin asiakkaamme ruokaa tarvitsevat. Lisäksi autamme kuntia tai hoitolaitoksia, jotka tarvitsevat apuamme poikkeusoloissa.   Ruokalistoihin voi mahdollisesti tulla jotain muutoksia.

Puhtauspalvelut

Puhtauspalveluissa kohteita siivotaan tehostetusti ja kiinnitämme erityistä huomiota koronaviruksen leviämisen estämiseksi kriittisiin kohteisiin.  Suljettujen kohteiden perussiivouksista sovitaan erikseen asiakkaiden kanssa.  

Talouspalvelut

Ostolaskujen kierrätys ja maksatus tapahtuu etätyönä 23.3.2020 lähtien.   Jos lasku on tullut sähköisesti verkkolaskuna, se siirtyy välittömästi hyväksymiskiertoon.  Saapuneet paperilaskut pyritään jatkossa skannaamaan hyväksymiskiertoon viikoittain.  Tämä saattaa tarkoittaa paperisena saapuvien laskujen maksatuksen hidastumista.  Sähköiset verkkolaskut kiertävät ja maksetaan normaalisti.  Suosittelemme sähköisten verkkolaskujen käyttöönottamista.  Yhteydenotot rondotuki@loiku.fi.

Kirjanpito ja raportointi toimivat normaalisti etätyönä.  Yhteydenotot kirjanpito@loiku.fi.

Myös palkkapalvelut ovat siirtymässä etätöihin 23.3.2020 lähtien.  Populukseen tai muihin sähköisiin esijärjestelmiin syötetyt tiedot välittyvät palkanmaksuun normaalisti, muulla tavoin toimitettu tieto käsitellään etätyön päätyttyä.  Yhteydenotot populustuki@loiku.fi.

OPETUSTOIMI JA KORONAVIRUS – NOUDATA TERVEYSVIRANOMAISEN OHJEISTUSTA

Tiedoksi

Kaikkiin Forssan sivistystoimen yksiköihin toimitetaan tarvittava määrä käsipyyhepaperia. Kangasliinoja tai käsipyyhkeitä ei enää käytetä.

https://www.oph.fi/fi/uutiset/2020/opetustoimi-ja-koronavirus-noudata-terveysviranomaisen-ohjeistusta

https://www.youtube.com/watch?v=isLPN0UdeDM&fbclid=IwAR3by3sgh6TbisoKlYZV7ZIXVh8PLIC-EvOHH1auanA9KGjssTFTjzPZWcs

Terveisin

Jarmo Pynnönen

Sivistysjohtaja

FORSSAN KAUPUNKI

+358 50 5965155

jarmo.pynnonen@forssa.fi

40 VUODEN TAKAA

40 vuoden takaa: FORSSAN LEHTI 30.9.1979

Forssassa uusi keskuskoulukeittiö – Koneilla lisää tehoa

Forssan keskuskoulukeittiö on muuttanut ahtaasta antiikista tehokkaaseen nykyaikaan. Tölön koulun yhteyteen valmistunut uusi keskuskeittiö on huolella suunniteltu ja hyvin toimiva koneiden valtakunta, josta päivittäin lähetetään 3350 ruoka-annosta.

Työntekijöiden olosuhteiden parantumisen ohella uuden keittiön tulo näkyy myös ruuan laadussa. – Einesruokaa oli ennen yhdessä viikossa kolmena päivänä, nykyisin viiden viikon ruokalistaan mahtuu ainoastaan kolme einesruokaa, kertoo johtava emäntä Ella Niemi.

Uuden keskuskeittiön pinta-ala on kokonaisuudessaan 530 neliötä.

 

40 vuoden takaa: FORSSAN LEHTI 4.10.1979

Forssan koulutoimessa esillä kuuma peruna

Forssan koululautakunnalla on käsiteltävänään sananmukaisesti kuuma peruna. Kysymys on toisin sanoen siitä, tarjotaanko Forssan koululaitoksessa perunat kuorimattomina vai kuorittuina. Asia on ollut jo kahdesti esillä koululautakunnassa. Koulujen opettajat ovat sitä mieltä, että perunat pitäisi tarjota oppilaille kuorittuina. Tähän ei taas ole johtavan emännän Ella Niemen mukaan nykyisessä työvoimatilanteessa mahdollisuuksia. Viime kevääseen saakka lapset saivat Forssan kouluissa perunat valmiiksi kuorittuina. Tölön koulun keskuskeittiön valmistuminen muutti sitten tilanteen. Perunat tarjotaan kouluaterioilla nyt kuorimattomina.

LAUTASHÄVIKKIIN VOIMME JOKAINEN VAIKUTTAA!

Lautashävikkiin voimme jokainen vaikuttaa!

Forssan koulut ja päiväkodit sekä Aktiivi osallistuivat hävikkiviikkoon punnitsemalla syntynyttä lautashävikkiä.

Teemaviikko järjestettiin viikolla 37.

On arvioitu, että valtakunnallisesti koulujen ruokahävikistä koituvat kustannukset olisivat päivittäin noin 130 000 euroa https://havikkiviikko.fi/. Lautashävikkiä syntyi Forssan peruskouluissa yhteensä 18 kg/päivä, joka euroiksi muutettuna on 90 €. Ruoan kilohinnaksi arvioimme 5 €/ kilo, joka sisältää raaka-aineet sekä ruoan tekemiseen sisältyvät kustannukset.

Teimme asiakkaittemme tietämättä mittausta myös viikolla 38 ja oli ilahduttavaa huomata, että mittaustulokset olivat aivan samaa luokkaa, kuin hävikkiviikolla, jolloin mittaamisesta tiedettiin. Tarkemmat tiedot tullaan jakamaan kohteisiin kaikille osallistujille yhteisesti. Kiitoksena hävikkiviikkoon osallistumisesta tarjoamme 22.10.2019 lounaan jälkiruokana mehua ja ANTIN KONDITORIAN valmistamia hillomunkkeja.

Teimme yhteistyötä teemaviikon aikana Forssan Marttojen https://www.martat.fi/marttayhdistykset/forssan-martat/, Etelä-Hämeen Marttojen https://www.martat.fi/etela-hame/  ja LHJ:n https://www.lhj.fi/ kanssa.

Muistathan, että otat lautaselle vain sen verran kuin jaksat syödä. Lisää saa aina hakea!

 

LOIMIJOEN KUNTAPALVELUT OY:N ATERIAPALVELUT OSALLISTUU HÄVIKKIVIIKKOON PUNNITSEMALLA LAUTASHÄVIKKIÄ

Loimijoen Kuntapalveluiden ateriapalvelut osallistuu hävikkiviikkoon punnitsemalla syntynyttä lautashävikkiä.

Teemaviikko järjestetään viikolla 37.

Ruoka on liian hyvä ja tärkeä asia hukattavaksi. Hävikkiviikolla halutaan nostaa ruoan arvostusta ja kertoa ruokahävikin vähentämisen tärkeydestä. On arvioitu, että valtakunnallisesti koulujen ruokahävikistä koituvat kustannukset olisivat päivittäin noin 130 000 euroa ja vuositasolla noin 25 miljoonaa euroa. (https://havikkiviikko.fi/)

Teemaviikon toteutus

Ateriapalvelut tulee hävikkiviikon aikana punnitsemaan joka päivä lounaalla syntyneen lautasjätteen määrän (ruoka jotka asiakkaat ovat ottaneet lautaselle ja jättäneet syömättä).

Päivittäinen tulos tullaan kertomaan koko toimipisteen yhteismääränä sekä asiakasta kohden muodostuneena lautasjätteen määränä.

Teemme yhteistyötä teemaviikon aikana Forssan Marttojen, Etelä-Hämeen Marttojen ja LHJ:n kanssa.

Ennalta sovituista kohteista löytyy  LHJ:n lajittelulaatikosto ja sekä Marttojen toteuttamia hävikkiin liittyviä toimintapisteitä.

Muistathan, että otat lautaselle vain sen verran kuin jaksat syödä. Lisää saa aina hakea!

Loimijoen Kuntapalvelut Oy
Turuntie 18, PL 62
30101 Forssa
Puhelin vaihde (03) 4141 5890