HALLITAAN HÄVIKKIÄ – OSALLISTU ARVONTAAN

 

ARVOMME VIIDELLE 10 € LAHJAKORTIN HESBURGERIIN

 

Palvelukeittiöissämme seurataan ruoan menekkiä ja keskitytään tilaamaan aiemman menekin mukaan ruokaa. Ruokailijan vastuulla on syödä kaikki se ruoka, mitä lautaselle on itse otettu tai yhdessä sovitusti toisen annostelemana. Koskaan ei kuitenkaan voida ennakoida ruoan menekkiä täysin oikein ja silloin meille syntyy ruokahävikkiä.

Ruoka on meille kaikille tärkeä, välttämätön ja erittäin arvokas asia. Kun nyt vietämme hävikkiviikkoa, voit osallistua teemaan tarkastelemalla omaa suhtautumistaan ruokaan ja hävikin hallintaan.

Me haluamme Loikussa vähentää ruokahävikkiä kaikella mahdollisella tavalla. Luovutamme syömäkelpoista ruokaa seurakunnalle. Nyt ihan uutena hävikin hallinta asiana, olemme ottaneet käyttöön eri kohteissa tähderuoan myynnin. Ruoan voi helposti maksaa MobilePay-maksuna.

Haastamme jokaisen ruokailijamme mukaan hävikkiviikkoon. Erityisesti haluamme haastaa lapset sekä nuoret mukaan. Kerro meille mitä juuri sinä teit tai oivalsit vähentääksesi hävikkiä? Voit osallistua kilpailuun 11.10.2022 saakka. Vastauksen voi laittaa joko Loimijoen Kuntapalvelut Oy Facebook sivuilla tämän tiedotteen alle tai kotisivuillemme palauteosioon Palaute|Loimijoen Kuntapalvelut Oy (loiku.fi). Voit voittaa lahjakortin Hesburgerille . Palautteen voi toimittaa myös Forssan kaupungintalolle kirjallisena. Kirjaa palautteeseen hävikkiviikko/Jaana Ketonen.

Hävikistä löytyy paljon tietoa havikkiviikko.fi sivustolta.